Hoe gaat Theater de Klif om met het Coronavirus?

geplaatst in: Uncategorized | 0

Laatste wijziging 26 qpril 2021:

Inmiddels heeft Nederland kennis genomen van de nieuwe corona-maatregelen. Voor het theater geldt: minimale sluiting tot 20 april 2021. Dat betekent dat de volgende voorstellingen komen te vervallen. In overleg met het theaterproductie-bureau, zal de voorstelling van Andries Tunru op vrijdag 15 januari worden afgelast. Deze voorstelling is verplaatst naar het theaterseizoen 21-22. Andries zal dan zijn nieuwste voorstelling “Inzicht” spelen op Vrijdag 13 mei 2022. Iedere betalende bezoeker heeft inmiddels een persoonlijke email ontvangen én er zal een extra nieuwsbrief uitgaan. Ook de voorstelling van Stefano Keizers op vrijdag 6 februari 2021 zal komen te vervallen. We hebben inmiddels in goed overleg met het impresariaat, de voorstelling kunnen verplaatsen naar vrijdag 11 februari 2022, het nieuwe theaterseizoen 21-22. Iedere betalende bezoeker zal hierover een persoonlijke email ontvangen.

*LET OP: Ook de voorstellingen van Fuad Hassen, Rob Scheepers en Mart Hillen worden verplaatst naar het nieuwe theaterseizoen. Meer informatie staat op de website. Vandaag is bekend geworden dat de voorstelling van Dirk Scheele wordt verplaatst naar zaterdag 18 december 2021. De aangeschafte tickets voor de voorstellingen van 14.00 en 16.00 uur blijven gewoon geldig hiervoor. Verdere informatie volgt zo spoedig mogelijk op deze website.

Binnenkort verschijnt het nieuwe programma van theaterseizoen 2021-2022. Het zal deels bestaan uit de doorgeschoven voorstellingen, maar er zitten ook een paar nieuwe voorstellingen tussen. Houdt de website goed in de gaten en wordt lid van de Nieuwsbrief (als je dat nog niet bent) waarbij je als eerste op de hoogte bent van alle nieuwtjes! Wij hopen weer op volle zalen en hebben er superveel zin in!

Voor iedere bezoeker die reeds een ticket heeft aangeschaft geldt: wil je toch een show van Andries bijwonen in ons Theater de Klif; behoud je ticket. Deze zal geldig blijven tot en met het nieuwe seizoen 21-22. Maar we begrijpen héél goed dat je misschien toch liever je geld terug wilt. Dat vinden wij uiteraard ook geen probleem, we doen daar niet moeilijk over. Gebruik daarvoor het email adres, waarmee je je ticket hebt aangeschaft. Uiteraard volgen ook wij de maatregelen op de voet. Dus houd ook deze website in de gaten!

Hallo allemaal, wat een bijzondere tijden zo hè? Ook in ons theater zijn al sinds maart geen voorstellingen meer. Logisch omdat we de kwetsbare mensen in onze samenleving willen beschermen en de zorg niet willen overbelasten. Ondertussen hoopten dat we als theater De Klif toch dat we in januari weer konden starten. Natuurlijk alleen als de de richtlijnen van het RIVM het dan zouden toelaten.

En ja, het is zover! We durven het programma bekend te maken en de kaartverkoop te starten, 30 kaarten per voorstelling. Gaat een voorstelling straks onverhoopt niet door, krijg je gewoon je geld terug.

Als de richtlijnen versoepelen en we kunnen meer kaarten verkopen, laten we jullie dat natuurlijk gelijk weten.

Ook nu worden alle avonden weer geprogrammeerd en verzorgd door vrijwilligers. We kijken er naar uit om jullie weer te zien!”

Hartelijke groeten,

Inge Nuijten, Petro van Ginneke, Roy van de Kerkhof, Jannie Bakkers, Pascal Heijmen, Robbin Ceelen en Martijn Kruisselbrink (Vrijwilligers Theater de Klif)

P.S. We volgen alle richtlijnen van het RIVM, dat betekent ook dat (vooralsnog) alle horeca gesloten is en dat er geen pauzes zijn. Je dient een mondkapje te dragen zodra je het gebouw binnenkomt. Bij binnenkomst vragen we of je klachten hebt. Vervolgens krijg je een plaats aangewezen door een vrijwilliger en neemt je jas mee. Als je zit mag je mondkapje af. Het ventilatiesysteem van de zaal voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. Na de voorstelling word je door een vrijwilliger weer van je zitplaats begeleid en wordt je dringend verzocht het pand te verlaten. Bedankt voor je medewerking en begrip!