Eva verrast bezoekers met innemende (kleinkunst)-voorstelling

geplaatst in: Uncategorized | 0

Op vrijdag 12 november stond Eva met haar band in Theater de Klif. Voor de bezoekers die haar kennen, was het herkenbaar wat zij deed. Voor de overige bezoekers die haar voor het eerst zagen en hoorden, was het een zeer aangename verrassing. Goed doordachte thema’s met fantastische begeleiding op contrabas, viool en toetsen. Tussendoor intieme verhalen met een heel grappige twist en zelfs zeer persoonlijk toen het ging over haar broer. Heel aandoenlijk en we hadden géén idee dat deze bewuste broer zelfs voor het eerst weer bij haar voorstelling zat. Haar mimiek en spraak deden soms denken aan Brigitte Kaandorp, maar dan met een meer serieuze ondertoon. Het was een voorstelling met een lach en een traan, soms intiem en soms hard en confronterend. Deze dame en haar geweldige band, moeten we in de gaten gaan houden! Genoten!

Fotografie: Toon de Vos