Vanwege de zwangerschap en de uitgerekende datum medio mei 2019 van Carlijn van Rij, heeft Oeloek besloten in die periode geen voorstellingen te geven. Uiteraard hebben wij, van Theater de Klif, daar het volste begrip voor én willen wij haar van harte feliciteren. De mensen die al tickets hebben gekocht, zijn inmiddels geïnformeerd en hebben/krijgen hun geld uiteraard terug! Hopelijk kunnen we Oeloek op een later moment weer eens programmeren. Deze voorstelling is dus afgelast.

Droeftoeters is een hilarische achtbaan van krankzinnige dialogen, muzikaal vuurwerk en visueel spektakel. Je valt van de ene verbazing in de ander en je staat altijd op het verkeerde been. De idiote figuren vliegen je om de oren en je vraagt je af: hoe krijgen ze het verzonnen? Droeftoeters is een ode aan de wannabe, de brulaap, de blufkoning, de tofdoener, de patjepeeër, de blaaskaak en al die andere prutsers die denken dat ze heel wat zijn. Ze blazen ze nog één keer hoog van de toren, voordat ze naar beneden struikelen.

De voorstelling begint om 20.00 uur en de entree is 14,50 euro (inclusief pauzedrankje, exclusief transactiekosten).

★★★★- theaterkrant.nl

“Vanaf het startschot raast er een wervelwind door de zaal.  Anderhalf uur windkracht 8. Wat een energie.”

★★★★½ – cabaret.nl

“Intens grappig. Deze voorstelling doet pijn aan je kaken en is een aanslag op je lachspieren. Dus gaat dat zien!”

 musicalnieuws.nl

“Vier super-energieke malloten die een zaal aan het huilen van het lachen krijgen. Absurd, snel, maf, komisch en overweldigend.”

★★★★½ –  ilovetheater.nl

“Als publiek kun je gewoon niet stoppen met hard lachen.”

Dagblad van het Noorden

“Hilarisch”

Jochem Myjer

“Wat een energie en originaliteit!”

Koop nu je tickets