Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een héle band. Mart Hillen is er zo één: hij speelt de melodie en de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Of in de woorden van radio-dj Giel Beelen: ‘Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar’.

Samen met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leoni Jansen maakt hij een prachtig soloconcert. Hij verbindt zijn virtuoze gitaarspel met grappige en persoonlijke verhalen. De weergaloze manier waarop hij nummers van onder meer Marco Borsato, Michael Jackson en U2 speelt, levert een zeer toegankelijk en gevarieerd programma op.

In 2016 won Mart de theaterwedstrijd Rabo On Stage in Zutphen en de Fingerstyle Academy Awards in Amsterdam waarna hij speelde met ’s werelds beste akoestische gitarist Tommy Emmanuel. ‘Ik denk dat ik wel met pensioen kan’, was zijn uitspraak toen hij Mart hoorde spelen.

Mart begint de voorstelling om 20.00 uur. Entree is 16,50 euro. Er is géén pauze tijdens de voorstelling. Inclusief één gratis consumptie na de voorstelling. (Mits de actuele coronaregels het toelaten) Er zijn slechts 60 kaarten beschikbaar voor deze voorstelling.

LET OP: deze voorstelling wordt geplaceerd aangeboden: je wordt begeleid naar je zitplaats. Hiermee hanteren wij de gestelde 1.5 meter voor elke bezoeker. Deze maatregel is afgesproken via het RIVM. We willen graag een veilige voorstelling bieden voor iedereen. Alvast dank voor je medewerking.

Koop nu je tickets