Dit nieuwe absurdistische cabaret duo is snel, gedurfd, actueel en schurend komisch. Hun try-out redt iedereen een avond lang van het alledaagse! Wie durft?

De debuutvoorstelling van nieuw absurdistisch cabaretduo Anne & Lisa sloeg in als een bom. Overal lovende recensies en superlatieven. ‘Goed doordacht’ (Parool), ‘confronterend, absurd, zeer gewaagd en vernieuwend ’ en ‘briljant’ (★★★★ Theaterparadijs), ‘interessante combinatie tussen absurdisme en moraal’ en ‘hopelijk gaan we meer zien van dit duo’ (Theaterkrant) was te lezen over ‘Weltschmerz’, het debuutprogramma waarmee Anne & Lisa afgelopen seizoen het Rabo Talenten Concours won.

Ditmaal wurmen de antiheldinnen zich in een Trojaans hobbelpaard dat zowel strijdlustig als aaibaar en ontwapenend in hoog tempo door dendert. Tijdens de surrealistische rit wordt de toeschouwer medeplichtig aan situaties die absoluut géén dikke pluim van de juf verdienen.

Heerlijk absurd, slapstickachtig, muzikaal en actueler dan ooit redt LONELY PONY iedereen die het aandurft (!) een avond lang van het alledaagse!

De voorstelling begint om 20.00 uur en de entree is € 16,50. Deze voorstelling heeft géén pauze. Inclusief één gratis consumptie na de voorstelling.

Koop nu je tickets