Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een héle band. Mart Hillen is er zo één: hij speelt de melodie en de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Of in de woorden van radio-dj Giel Beelen: ‘Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar’.

Samen met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leoni Jansen maakt hij een prachtig soloconcert. Hij verbindt zijn virtuoze gitaarspel met grappige en persoonlijke verhalen. De weergaloze manier waarop hij nummers van onder meer Marco Borsato, Michael Jackson en U2 speelt, levert een zeer toegankelijk en gevarieerd programma op.

In 2016 won Mart de theaterwedstrijd Rabo On Stage in Zutphen en de Fingerstyle Academy Awards in Amsterdam waarna hij speelde met ’s werelds beste akoestische gitarist Tommy Emmanuel. ‘Ik denk dat ik wel met pensioen kan’, was zijn uitspraak toen hij Mart hoorde spelen.

Mart speelt 2 voorstellingen om 19:00 en 21:00 uur. Entree is 16,50 euro.

*LET OP: In goed overleg is besloten ook deze voorstelling te verplaatsen naar het nieuwe theaterseizoen 21-22. De nieuwe datum is vrijdag 10 september 2021, waar Mart Hillen zijn nieuwste voorstelling “Filmmuziek” zal spelen. Dit is tevens de openingsvoorstelling van het nieuwe theaterseizoen. Reeds aangekochte tickets blijven uiteraard gewoon geldig. We hopen jullie dan ook in een volle theaterzaal te mogen ontvangen!

Koop nu je tickets