Hij is venijnig, charmant, analytisch en zijn cabaret heeft verbazend veel vaart. Je kent Andries van zijn columns op radio, het tv programma Hufterproef of als helft van improvisatie duo Beperkt Houdbaar. En natuurlijk ook als de finalist van “De Slimste Mens”.

Of je kent hem nog niet. Maar daar kan nu  verandering in komen. Want na het binnenhalen van de jury- en publieksprijs van het Amsterdamse Studenten Cabaret Festival, de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival én de persoonlijkheidsprijs van Cameretten is het nu – eindelijk! – tijd voor zijn avondvullende debuut.

*LET OP: in overleg met het Theaterproductie-bureau, wordt de voorstelling van Andries Tunru verplaatst naar Vrijdag 13 mei 2022, het nieuwe theaterseizoen 21-22. Vanwege de nieuwste corona-maatregelen hebben wij dit besluit moeten nemen, helaas. Tickets blijven geldig, maar mocht je liever je geld terug willen, dan maken we daar geen probleem van. Gebruik daarvoor je email adres waarmee je de tickets hebt besteld. De voorstelling in het nieuwe seizoen is tevens de nieuwste show van Andries Tunru, genaamd: “Inzicht”. Houdt deze website dus in de gaten! Alle betalende bezoekers hebben inmiddels een persoonlijke email gehad.

Fotografie: SuperFormosa

Koop nu je tickets