Hallo allemaal,

Na veel wikken en wegen hebben we besloten er tóch voor te gaan (als de maatregelen het nog toelaten). Op zondag 15 november organiseren we twee Sinterklaasvoorstellingen in Theater de Klif!

Troef Theater:

Het mysterie van de verdwenen verlanglijstjes

Voor wie denkt: ‘Hé, dat komt me bekend voor.’ Dat kan kloppen, deze voorstelling heeft Troef twee jaar geleden ook gespeeld in De Klif. De kinderen vonden het geweldig. Dus we herhalen deze voorstelling met heel veel plezier.

Het gaat natuurlijk wel iets anders dan toen vanwege corona. Helaas kunnen we maar 30 tickets verkopen per voorstelling. Maar daar wordt de lol niet minder om.

Wanneer?

Zondag 15 november om 11.00 uur of 13.00 uur. (Mogelijk komt er nog een extra voorstelling om 15.00 uur.) De ticketprijs is 10 euro per stuk.

Belangrijk

Om zo veel mogelijk kinderen de kans te geven om naar de voorstelling te komen, vragen wij u om per gezelschap met maar 1 volwassene te komen.

Over de voorstelling

Tijdens deze voorstelling gaat Troef met de kinderen op onderzoek uit. Waar zijn toch de verlanglijstjes van de bewoners van ‘De Liedjesflat’ gebleven? We bellen aan bij de grote flat die midden op het podium staat. Achter elke deur bevindt zich een bewoner met een eigen verhaal. Met de hulp van Sinterklaas komen we er langzaam maar zeker achter wat er nu eigenlijk aan de hand is.

Er zijn eigen liedjes van Troef te horen, maar vooral veel bekende Sinterklaasliedjes. Troef speelt deze liedjes op contrabas, gitaar, mondharmonica en saxofoon. De Sinterklaas in deze voorstelling is een pop (zie filmpje). Net als de bewoners van de flat.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Na de persconferentie van dinsdag 3 november, kunnen we helaas de uitverkochte voorstellingen niet door laten gaan. Bijzonder jammer, maar door de huidige maatregelen zullen beide voorstellingen worden afgelast. Helaas is het ook niet gelukt om de voorstellingen te verplaatsen. Je krijgt de ticketkosten inclusief transactiekosten deze week volledig retour. Bezoekers die een ticket hebben aangeschaft krijgen daarover persoonlijk bericht via de mail.

Koop nu je tickets

De richtlijnen

 • Natuurlijk geldt ten alle tijden: Blijf bij gezondheidsklachten thuis!!!
 • We volgen de richtlijnen van het RIVM.
 • Het is van belang dat u voorafgaand, tijdens- en aan het eind van de voorstelling ten alle tijden de instructies opvolgt van de vrijwilligers van Theater de Klif.
 • U en de kinderen worden begeleid naar jullie zitplaatsen. Volwassenen moeten blijven zitten tijdens de voorstelling. Kinderen mogen wel vrij bewegen door de zaal.
 • Er is geen pauze tijdens de voorstelling.
 • Na de voorstelling word u gevraagd op uw plaats te blijven zitten. De vrijwilligers vragen u per rij de zaal te verlaten.
 • De horeca is gesloten.
 • We verzoeken u na de voorstelling gelijk naar huis te gaan en niet te blijven napraten.
 • De luchtverversing in het theater voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM.
 • In het gebouw (Voorzieningenhart de Klif) geldt een mondmaskerdraagplicht! Tijdens de voorstelling mag u het mondmasker afdoen.
 • Als de voorstelling niet door kan gaan vanwege strengere maatregelen, dan krijgt u uw aankoopbedrag volledig retour.