Piepschuim speelt het glas weer halfvol.

Wij zijn de overlevenden! En nu er weer iets te beleven valt in de theaters, gaan we dat leven vieren ook! Roerige tijden vragen immers om een onstuimige en opbeurende voorstelling. Een voorstelling die je weer energie geeft en die je het eentonige binnen-zitten even doet vergeten.

Onder het motto: Baat het niet dan schaadt het niet speelt Piepschuim het glas weer halfvol. Want er valt altijd wat te lachen, is het niet om ons eigen onvermogen dan is het wel om Piepschuim!

Laat jezelf vollopen met energie en lach de opgekropte spanning uit je lijf bij de muzikale cabaretvoorstelling Baat het niet dan schaadt het niet.

De voorstelling begint om 20.00 uur en de entree is € 19,50. Er is géén pauze tijdens de voorstelling. Inclusief één gratis consumptie na de voorstelling.

LET OP: elke bezoeker dient aan de deur een negatieve coronatest of een vaccinatiebewijs via de QR code te laten zien. Deze maatregel is afgesproken via het RIVM. We willen graag een veilige voorstelling bieden voor iedereen. Alvast dank voor je medewerking.

Koop nu je tickets