In ‘Remmende Voorsprong’ bewijst Fuad dat hij een man is van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Futiliteiten zijn aan Fuad welbesteed. Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tóch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingen?   

Met kinderlijke verwondering kan Fuad zijn gedachten daar uren op loslaten. Typische Fuad-hersenspinsels!

Fuad speelt 2 voorstellingen om 19:00 en 21:00 uur. Entree is 16,50 euro.

“Aanstekelijke zelfspot van Fuad Hassen” (NRC), “een avondje ongedwongen comedy” (Trouw), “humor in perfectie” (Theaterparadijs) en “intelligente omdraaiingen en frisse inzichten” (Theaterkrant) viel er te lezen in de drie- en viersterrenrecensies over ‘Remmende Voorsprong’.

*LET OP: In goed overleg met het theaterproductiebureau, is besloten deze voorstelling te verplaatsen naar vrijdag 12 november 2021. Dit zal een nieuwe voorstelling zijn, in dit geval de try-out daarvan. Er is nog geen naam bekend. Eerder aangeschafte tickets blijven geldig voor deze voorstelling. We hopen je te mogen ontvangen in een, hopelijk volle theaterzaal! Bezoekers zullen een persoonlijke mail hierover ontvangen.

De pers over ‘Remmende Voorsprong’:

  • “relaxte uitstraling” (★★★ Trouw).
  • “Innemende theaterpersoonlijkheid” (★★★ NRC). 
  • “Een man die de rust zelve uitstraalt” (★★★★ Theaterparadijs).
  • “Fuad Hassen is een beheerste, charismatische verhalenverteller, met veel acteertalent” (Theaterkrant). 
  • Finalist Cameretten 2013
  • Winnaar jury- en publieksprijs Culture Comedy Award 2008

Koop nu je tickets