Geen hoofdzonde is Rob vreemd.

Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer quality time, meer optredens, meer borrelnootjes, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer……..van alles! Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kan u nog meer grappen verwachten. En meer verhalen. En meer lachen. Meer van alles! 

Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent. En niet kent. Maar wie wil dat nou niet?Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. 

De eerste dagen van dit nieuwe decennium speelde Rob traditiegetrouw zijn nieuwjaarsshow zes dagen in een uitverkocht Parktheater in Eindhoven met louter enthousiaste reacties, uit de publieksreacties kwam een gemiddelde van ★★★★★! Nu is het tijd voor zijn nieuwste theatershow ‘Gulzig’.

Rob speelt 2 voorstellingen om 19:00 en 21:00 uur. Entree is 19,50 euro.

De pers eerder over Rob Scheepers: 

  • ‘Scheepers stelt de juiste ongemakkelijke vragen. Een gegarandeerde manier om mensen aan het lachen te krijgen’ (Theaterkrant). 
  • ‘Lachen is bij Rob Scheepers geen enkel probleem’ (Eindhovens Dagblad).

Prijzen

  • Padoem Patsss Oneline Extravaganza 2015    
Koop nu je tickets