Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.

Stefano speelt 2 voorstellingen om 19:00 en 21:00 uur. Entree is 19,50 euro. Beide voorstellingen zijn uitverkocht. *Mocht de regelgeving vanuit het RIVM het weer toelaten dat er meer bezoekers mogen worden ontvangen, dan zullen we de kaartverkoop her-opstarten. Houdt deze website dus in de gaten! Inmiddels is duidelijk geworden dat deze voorstelling helaas komt te vervallen.

*LET OP: we hebben in goed overleg de voorstelling van Stefano Keizers kunnen verplaatsen naar vrijdag 11 februari 2022, het nieuwe theaterseizoen 21-22. Je huidige aangekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe voorstelling (waar nog geen titel van bekend is) We begrijpen héél goed als je besluit je tickets in te leveren. Maar we hopen vooral dat je het Theater én de artiest een warm hart toedraagt en je tickets zult behouden. Theaters én artiesten hebben het al enorm zwaar in deze corona-crisis. Mocht je toch je geld terug willen, gebruik dan de email waarmee je de aankoop hebt gedaan. Je zult dan zo snel mogelijk het bedrag teruggestort krijgen. Iedere betalende bezoeker krijgt hier nog een persoonlijke email over.

★★★★★ 

NRC

‘’ Bloedstollend cabaret’’

★★★★★ 

Trouw
‘’ Er zijn vele redenen om deze show de hemel in te prijzen’’

★★

de Volkskrant

‘’Het is een dappere poging’’

★★

De Telegraaf

 

Koop nu je tickets