LET OP: Deze voorstelling is vanwege omstandigheden afgelast. De voorstelling wordt verplaatst naar vrijdag 21 april 2023. Tickets voor deze voorstelling blijven geldig.

‘Vogelvrij’ is het vierde avondvullende cabaretprogramma van Fuad Hassen.

Fuad valt op door zijn toegankelijke, laid-back comedy stijl. Het publiek is op zijn gemak bij Fuad en toch weet hij rake klappen uit te delen. Ook weer nu, in zijn programma ‘Vogelvrij’.

Ook de pandemie heeft Fuad aan het denken gezet. Wat als vanzelfsprekend werd gezien bleek ineens niet meer te mogen. Nu de maatregelen zijn verdwenen vraagt Fuad zich af of we échte vrijheid wel aankunnen. Zijn wij als volk niet al te veel gedomesticeerd? Want als je het gewend bent om via een app een volledige maaltijd thuisbezorgd te krijgen, wordt het vangen van een kip voor je avondeten ineens een heel ander verhaal…

Daar sta je dan. In je zelfgemaakte kleding. Met een kip in je hand. Onder een afdakje. Onbeschermd.

Vogelvrij. Een echte stand-up show, die Fuad de ruimte geeft om een show te maken zoals hij dat echt wil. Op zijn manier en ‘Vogelvrij’, soms in clubsetting en soms in de reguliere theaterzaal gespeeld.

Fuad begint de voorstelling om 20.00 uur. Entree is 18,50 euro. Er is géén pauze tijdens de voorstelling. Inclusief één gratis consumptie na de voorstelling. (Deze Try-out in Theater de Klif is de voorlaatste voor de première)

De pers over Fuad:

“Opnieuw valt het op hoe snel, hoe soepel en hoe effectief hij een zaal weet in te pakken.” (DvhN);

“Fuad verstaat de kunst zijn fantasie lekker te laten ontsporen.” (Volkskrant)

“Fuad Hassen (…) opnieuw een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft” (NRC)

Koop nu je tickets
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DINEREN-2.jpg

Eerst nog een hapje eten van te voren?