Professor S. legt uit hoe onze hersenen werken en helpt iedereen door ze te leren beter te rekenen, gezonder te zijn en liever te worden

Een vrolijke, magische voorstelling over het brein

Professor S. reist met zijn laboratorium met voorbeeld-brein door het land. Al experimenterend en rappend helpt hij iedereen. Hij helpt ze dingen beter te onthouden, harder te lopen, gezonder te zijn en ook nog liever te worden. Maar, als hij midden in zijn college gestoord wordt door een belletje van zijn vergeetachtige oma, raakt hij even in de war. Wat gebeurt er met je brein als je dingen vergeet? En hoe zorg je ervoor dat je je weer lekker voelt?

‘Professor S’. is een verbluffend realistische, maar ook magische, muzikale en humoristische voorstelling over het brein. De voorstelling is geïnspireerd door de kinderboekenserie van Erik Scherder, Fred Diks en Mariëlla van de Beek. Scherder kreeg als hoogleraar neuropsychologie landelijke bekendheid door zijn humoristische en bijzondere colleges bij DWDD. De kern van zijn werk is het belang van bewegen en muziek. Deze voorstelling maakt zijn gedachtegoed toegankelijk voor kinderen.

De voorstelling duurt circa 50 minuten en is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Professor S. begint de voorstelling om 14.00 uur. Entree is 12,50 euro. Er is géén pauze tijdens de voorstelling.

Koop nu je tickets