Fabian Franciscus speelt voor een uitverkochte zaal

geplaatst in: Klifhangers | 0

Nadat Fabian Franciscus in 2018 Theater de Klif al eens aandeed met zijn eerste voorstelling “Vlafeest”, was hij op vrijdag 13 oktober jl. wederom bij ons te gast. Dit keer stond hij in een uitverkochte zaal en speelde hij zijn derde show “Lekker Gezellig”.   

Waar hij in zijn eerste voorstelling stilstond over hoe hij steeds beter kan doen alsof hij minder last heeft van autisme, kan hij in zijn derde voorstelling zeer grappig vertellen over de moeilijke tijden die hij beleefde als middelbare scholier en hoe hij vereenzaamde en zelfs in een depressie raakte terwijl hij twee studies tegelijk deed. ‘Lekker gezellig’ was het dan ook niet bepaald in die periode. Hij is nu een stuk gelukkiger, samen met zijn vriendin, waarover hij ook smakelijk kon vertellen. Ook komt het levensverhaal van Vincent van Gogh voorbij, en de vraag wanneer iemand een goede kunstenaar is.  

Misschien is Fabian wel op zijn best als hij contact maakt met het publiek en er onverwachtse dingen gebeuren tijdens zijn voorstelling, die maar liefst 2 uur duurt. Na afloop nemen Fabian en zijn vriendin Celine Wessels uitgebreid de tijd om na te praten en hun gezamenlijke boekje te signeren. Het was weer een geslaagd Klif-avondje.  

De volgende cabaretvoorstelling in de Klif is van Martijn Crins op 15 december 2023 Hij won het Cameretten Festival 2009 en is na lange tijd nu terug met zijn eerste avondvullende programma Mesthoop. Er zijn nog kaartjes. 

Groeten Joeri (vrijwilliger bij Theater de Klif)

Fotografie: Toon de Vos