Een vraag over het programma ?

Voor vragen over het cabaretprogramma en tickets kun je het beste contact opnemen via  contact@theaterdeklif.nl. Je mailt dan met de vrijwilligers die de cabaretavonden verzorgen.

Op de hoogte blijven van ons (recente) theaterprogramma? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en mis helemaal niets én krijg leuke aanbiedingen!

Een vraag voor de Klif ?

De Klif is een multifunctioneel gebouw. Heb je andere vragen voor De Klif? Zoals vragen over beheer, zaalverhuur, (sport) verenigingen die actief zijn in de Klif, kinderopvang, basisschool de Oversteek, enz. Kijk dan op de website van de gemeente Nijmegen. Je kunt ook contact opnemen met de locatiebeheerders van de Klif via nummer 024-3482829 of deklif@nijmegen.nl.

Adres en route

Theater de Klif geeft ruim van te voren aan, wanneer een ticket verkoop van een voorstelling snel gaat. Dit doen wij door de diverse ticketverkoop continu te monitoren. Zodoende proberen wij te voorkomen dat er mensen teleurgesteld worden. Er zal dan een banner op de betreffende foto verschijnen, waarop de aankondiging vermeld staat.

vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.

(Soms kunnen wij wel versterking gebruiken. Er zal dan een oproep gedaan worden op Nextdoor en deze website.)