Toneel, Cabaret, Dans & Muziek! Theater de Klif heeft regelmatig voorstellingen voor jong en oud! Je bent van harte welkom om te komen genieten van mooie optredens in onze knusse maar professionele theaterzaal (168 plaatsen). Door het intieme karakter zit je vlakbij de artiesten, waardoor je helemaal de voorstelling in wordt gezogen. Na afloop is er altijd gelegenheid voor een na borrel onder het genot van een hapje en een drankje in het café. Meestal zijn de artiesten zelf dan ook aanwezig voor een praatje met de bezoekers.

Voor wie?

Theater de Klif is onderdeel van het voorzieningenhart voor bewoners van Nijmegen-Noord. Geluksvogels, want zij kunnen dichtbij huis genieten van topvoorstellingen en gezellige avonden. Maar ook mensen uit de buurtgemeenten zoals Oosterhout, Elst, Nijmegen, Bemmel en Huissen weten de weg naar Theater De Klif te vinden.

En wist je dat Theater de Klif én het voorzieningenhart super-rolstoel-vriendelijk zijn? Je kunt als minder valide bezoeker altijd even een mailtje sturen met je wensen: contact@theaterdeklif.nl

Door wie?

De programmering wordt sinds seizoen 2017 verzorgd door vrijwilligers uit de wijk. Wij verzorgen – naast onze reguliere baan –  de programmering, kaartverkoop, promotie, website, nieuwsbrief, de ontvangst van de bezoekers, licht en geluid, enz.  We zijn stiekem best trots op wat we voor elkaar krijgen: per seizoen ongeveer tien mooie theatervoorstellingen, gewoon in onze eigen theaterzaal in Nijmegen Noord.

Overigens hebben we geen enkel winstbejag. We halen onze inkomsten uit de kaartverkoop, en daarmee kunnen we ons theater aardig zelfstandig bedruipen. Waar we tekort komen, helpt de gemeente Nijmegen. Fijn, want we hopen dat we nog lang voorstellingen kunnen blijven organiseren!

Hartelijke groeten,

Inge, Joeri, Roy, Jannie, Robbin, Pascal en Martijn.