Toneel, Cabaret, Dans & Muziek! Theater de Klif heeft regelmatig voorstellingen voor jong en oud! Je bent van harte welkom om te komen genieten van mooie optredens in onze knusse maar professionele theaterzaal (175 plaatsen). Door het intieme karakter zit je vlakbij de artiesten, waardoor je helemaal de voorstelling in wordt gezogen. Naderhand is er altijd gelegenheid voor een naborrel onder het genot van een hapje en een drankje in het café. En meestal zijn de artiesten zelf dan ook aanwezig voor een praatje met de bezoekers.

Voor wie?

Theater de Klif is onderdeel van het voorzieningenhart voor bewoners van Nijmegen-Noord. Geluksvogels, want zij kunnen dichtbij huis genieten van topvoorstellingen en gezellige avonden. Maar ook mensen uit de buurtgemeenten zoals Oosterhout, Elst, Nijmegen, Bemmel en Huissen weten de weg naar theater De Klif te vinden.

Vernieuwd

Theater de Klif is vernieuwd. De programmering wordt sinds kort verzorgd door vrijwilligers uit de wijk. Ook het café heeft een make-over gekregen. En voor het eerst heeft Theater de Klif een eigen website en een nieuwsbrief. Ook verzorgd door enthousiaste vrijwillige, professionals. Daar zijn we best trots op!

Fijne voorstelling!
Hartelijke groet, Inge Nuijten, Petro van Ginneke, Roy van de Kerkhof, Jannie Bakker, Robbin Ceelen & Pascal.