Toneel, Cabaret, Dans & Muziek! Theater de Klif heeft regelmatig voorstellingen voor jong en oud! Je bent van harte welkom om te komen genieten van mooie optredens in onze knusse maar professionele theaterzaal (168 plaatsen). Door het intieme karakter zit je vlakbij de artiesten, waardoor je helemaal de voorstelling in wordt gezogen. Naderhand is er altijd gelegenheid voor een na borrel onder het genot van een hapje en een drankje in het café. En meestal zijn de artiesten zelf dan ook aanwezig voor een praatje met de bezoekers.

Voor wie?

Theater de Klif is onderdeel van het voorzieningenhart voor bewoners van Nijmegen-Noord. Geluksvogels, want zij kunnen dichtbij huis genieten van topvoorstellingen en gezellige avonden. Maar ook mensen uit de buurtgemeenten zoals Oosterhout, Elst, Nijmegen, Bemmel en Huissen weten de weg naar Theater De Klif te vinden. Ook kunnen bezoekers voor elk nieuw theaterseizoen aangeven wat zij graag zouden willen zien. Mits haalbaar, zijn er zo inmiddels meerdere voorstellingen naar Theater de Klif gehaald. Zo zie ja maar; ook jij hebt dus échte inspraak!

En wist je dat Theater de Klif én het voorzieningenhart super-rolstoel-vriendelijk zijn? Je kunt als minder valide bezoeker altijd even een mailtje sturen met je wensen: contact@theaterdeklif.nl

Vernieuwd

Theater de Klif is vernieuwd. De programmering wordt sinds seizoen 2017 verzorgd door vrijwilligers uit de wijk. Ook het café heeft recentelijk een make-over gekregen. En sinds 2017 heeft Theater de Klif een eigen website en een nieuwsbrief. Ook verzorgd door enthousiaste vrijwillige, professionals. Daar zijn we best trots op!

Vanuit een project ‘burgerparticipatie’ van de gemeente Nijmegen, is de wijk in 2017 gevraagd om het wijktheater te gaan runnen op volledige vrijwillige basis. Daaruit is een team van zeven personen ontstaan met ieder een specifieke kerntaak. Deze vrijwilligers hebben naast hun reguliere baan dus ook de verantwoordelijke taak op zich genomen om wijkbewoners van Nijmegen Noord een mooie theateravond te geven. Daar was grote behoefte aan. Het wijktheater bedruipt zichzelf door de inkomsten direct in nieuwe voorstellingen te steken en heeft geen enkel winstbejag. Wij zijn dus een non-profit organisatie, met een verbindend karakter. Inmiddels weten ook veel bezoekers vanuit de regio het wijktheater te vinden, zodat we tot op heden mooie voostellingen kunnen blijven organiseren.

Fijne voorstelling!
Hartelijke groet, Inge, Joeri, Roy, Jannie, Robbin, Pascal en Martijn.