Vier de liefde met Sjon en Sjakkelien! Aanstekelijk en gepassioneerd, dat zijn de twee woorden die bij je opkomen als je Sjon en Sjakkelien aan het werk hebt gezien.  Ze zijn bekende gezichten van de Nijmeegse Dag van het Levenslied en brengen dat gevoel graag naar het theater, daar waar het festival zijn oorsprong heeft. 

Op vrijdag 12 april gaan ze in een theatrale setting op de loop met allerlei levensliederen waarvan je soms niet eens wist dat het levensliederen waren.  

Veel improvisatie en interactie, een vette knipoog op zijn tijd en natuurlijk vooral heel veel meezingers. 

Meezingen, meedoen, meelachen en meehuilen, wie wordt daar nu niet blij van?  

Wat kun je verwachten? Zoetzure duetten,  vrolijke feestnummers en uiteraard een paar eigen nummers met daarbij zeker ook hun grote hitsingle ‘mag ik ff lekker in je aura komen’, het ultieme after-corona Lied.  Het belooft een dolle boel te worden met een hoog meezing en meedoe-gehalte waar je de lente makkelijk mee door komt.  

Met als klap op de vuurpijl een spetterend gastoptreden van Mr. Vinex en zijn Vinettes!  En dat in een Vinex wijk! 

Mr. Vinex en de Vinettes

Trek je ultieme liefdes-outfit aan en vier de liefde met Sjon en Sjakkelien! 

Kom lekker meezingen om 20.00 uur. De entree is 15 euro,  inclusief één consumptie na de voorstelling.

(Per abuis stond er eerst een toegangsprijs van 12,50 euro, in het betalingssysteem stond wel de juiste prijs van 15 euro. Dus iedereen die al een kaartje heeft gekocht, heeft de juiste prijs betaald.)

Koop nu je tickets