een hartverwarmend, interactief liedjesprogramma over vriendschap 

door Dik en Pier 

Dik en Pier zijn vrienden door dik en dun. Ze wonen in dezelfde straat en komen iedere dag bij elkaar over de vloer. Dik en Pier spelen, lachen, stoeien, kletsen en maken altijd muziek, want van muziek worden ze blij. Overal waar Dik en Pier spelen zingt iedereen mee en binnen de kortste keren staat de hele boel op z’n kop. Ze voelen zich overal thuis; bij die gekke Ome Piet bij wie alles mag of op de boerderij van Boer Bert waar het een beestenboel is. Onderweg ontdekken Dik en Pier dat thuis soms ook ver weg  kan zijn. Zoals bij buurjongen Mo die zijn vriendinnetje Samira heeft moeten achterlaten in een land ver weg van hier.  

 Dik en Pier hebben zich laten inspireren door het muzikale repertoire van Tom Waits en tekstueel door de prachtige kindergedichtenbundels van Theo Olthuis, bekend van o.m. Sesamstraat en Klokhuis. 

Spel en concept: Pyr Tilma en Dick Dijkman  
Tekst: Theo Olthuis, Pyr Tilma en Dick Dijkman  
Muziek: Tom Waits  
Foto: Menno Bemelmans  
Illustratie: Babs Wijnstra  
Regieadvies: Peter van Dijk  

over Dik en Pier  

Dik en Pier zijn twee muzikale boezemvrienden. Ze maken muziek waar ze maar kunnen en bespelen wel tien instrumenten. Ze zingen hun eigenwijze liedjes het liefst uit volle borst. Dan doen ze niet alleen, alle kinderen zingen mee. Dik en Pier maken vrolijke, gezellige, gekke maar ook serieuze liedjes. Een voorstelling van Dik en Pier is een interactieve beleving voor jong en oud. 

De voorstelling begint om 14.00 uur en de entree is €8,00.

Koop nu je tickets