Voorstelling Hans Dorrestijn verplaatst

geplaatst in: Uncategorized | 0

LET OP: Deze voorstelling is in overleg met het management van Hans Dorrestijn verplaatst van Vrijdag 1 april 2022 naar Vrijdag 10 februari 2023. De aanvangstijd blijft hetzelfde. We hebben dit besluit moeten nemen vanwege gezondheidsklachten van Hans, waardoor de huidige tour moest worden afgelast. Tickets blijven uiteraard geldig!!

NB: Alle betalende bezoekers krijgen hierover nog persoonlijk bericht in de e-mail.

In mijn laatste programma ’t Houdt een keer op wordt het voor de verandering een gezellige mix van kleine en grote rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel.

Ik stel in ” ’t Houdt een keer op”  de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking. En de paus wordt natuurlijk ook aangeklaagd vanwege de eikenprocessierups. Ik onthul aan mijn publiek dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. Ik gooi de doodgemepte vliegen en muggen uit het raam. Dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan.

Tot zover ’t Houdt een keer op.

De voorstelling begint om 20.00 uur en heeft géén pauze. Entree van deze voorstelling is € 22,50. Inclusief één gratis consumptie na de voorstelling.