Hoe gaat Theater de Klif om met het Coronavirus?

geplaatst in: Uncategorized | 0

Laatste wijziging 22 juni 2021:

Op vrijdag 25 juni presenteren we het nieuwe programma van theaterseizoen 2021-2022. Het zal deels bestaan uit de doorgeschoven voorstellingen, maar er zitten ook een paar nieuwe voorstellingen tussen. Houdt de website goed in de gaten en wordt lid van de Nieuwsbrief (als je dat nog niet bent) waarbij je als eerste op de hoogte bent van alle nieuwtjes! Wij hopen weer op volle zalen en hebben er superveel zin in!

Na de recente persconferentie is het dan zover! We gaan op vrijdag 25 juni aanstaande het programma bekend maken en de kaartverkoop starten. We hebben besloten dat we vanaf september, volle bak gaan spelen. Dat betekent dat er één voorstelling zal plaatsvinden en er maximaal 168 plaatsen verkocht kunnen worden. De aanvankelijke 60 plaatsen, volgens het RIVM beleid mogen wij alléén overschrijden als de betalende bezoeker aan de deur een negatieve test kan laten zien! Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk mensen de kans geven een voorstelling bij te wonen. Er wordt dus je medewerking gevraagd en we gaan er van uit dat je eerlijk bent over je gezondheid. Alvast bedankt voor je begrip en een hele fijne voorstelling.

LET OP: Als de kaartverkoop snel gaat, maken wij daar een vermelding van bij de betreffende artiest. Wacht dus niet te lang met de aanschaf van je kaarten! Alle voorstellingen zijn inclusief één gratis consumptie. (geen gedistilleerd)

Ook nu worden alle avonden weer geprogrammeerd en verzorgd door vrijwilligers. We kijken er naar uit om jullie weer te zien!

Hartelijke groeten,

Inge Nuijten, Petro van Ginneke, Roy van de Kerkhof, Jannie Bakkers, Pascal Heijmen, Robbin Ceelen en Martijn Kruisselbrink (Vrijwilligers Theater de Klif)

P.S. We volgen alle richtlijnen van het RIVM, dat betekent dat je een mondkapje dient te dragen zodra je het gebouw binnenkomt. Bij binnenkomst vragen we of je klachten hebt. Vervolgens krijg je een plaats aangewezen door een vrijwilliger en neemt je jas mee. Als je zit mag je mondkapje af. Het ventilatiesysteem van de zaal voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. Na de voorstelling word je door een vrijwilliger weer van je zitplaats begeleid en wordt je dringend verzocht het pand te verlaten. Bedankt voor je medewerking en begrip!