Hoe gaat Theater de Klif om met het Coronavirus?

geplaatst in: Uncategorized | 0

Laatste wijziging 26 augustus 2020:

Het coronavirus waart rond in de wereld en ook in Nederland hebben wij er nu mee te maken. In deze Klifhanger houden we je op de hoogte van het laatste nieuws.

Hoe staat het met geplande voorstellingen?

Naar aanleiding van de landelijk afgekondigde maatregelen door het kabinet en het RIVM over het Coronavirus in Nederland, worden alle evenementen in heel Nederland afgelast tot 1 juni 2020. Voor Theater de Klif geldt, dat er tot 1 januari 2021 géén voorstellingen zullen plaatsvinden. Daarna hopen we weer ‘zo normaal mogelijk’ voorstellingen te kunnen geven. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Binnenkort worden de laatste puntjes op de i gezet om het Theater corona-proef te maken. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook gaan we dan ons nieuwe programma bekend maken. De abonnees van onze Nieuwsbrief, zullen als eerste te weten komen wat er gaat spelen. Uiteraard zullen er minder plaatsen vergeven kunnen worden, dus wie het eerst komt…Wordt dus abonnee van de Nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte!

De kindervoorstelling van Dirk Scheele is verplaatst naar zaterdag 15 mei 2021. Reeds aangeschafte tickets blijven geldig voor deze voorstelling. De aanvangstijden zijn vooralsnog 14:00 en 16:00 uur.

De voorstelling van Andries Tunru is in overleg met Theater de Klif én zijn management verplaatst naar vrijdag 15 januari 2021. Tickets blijven geldig voor deze voorstelling.

Je zult begrijpen dat er op dit moment in Nederland veel tegelijkertijd wordt geannuleerd. Voor iedereen is dit een rare en moeilijke tijd, ook voor de culturele sector. Theater De Klif heeft het relatief makkelijk, omdat alles wordt gedaan door vrijwilligers en de kosten laag zijn. De artiesten daarentegen worden hard getroffen door alle afgelastingen. 
We bieden de mogelijkheid aan tot annuleren van de kaartjes, maar gezien bovenstaande zouden we het erg op prijs stellen om de kaartjes in bezit te houden. 
Indien je de kaartjes toch terug wilt geven, kan dat door een e-mail te sturen vanaf het e-mail adres waarvandaan je de kaartjes hebt gekocht onder vermelding van aantal kaartjes en je naam. We zullen je verzoek dan zo snel mogelijk afhandelen. 

Welke hygiënemaatregelen neemt Theater de Klif om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen?

  • wij volgen de landelijke richtlijnen van de overheid en het RIVM.
  • wij wassen onze handen en desinfecterende middelen
  • wij vermijden overbodig contact (schud geen handen)
  • wij niezen en proesten in onze elleboog en gooien zakdoekjes na 1x gebruik weg

Wat kan ik doen om verspreiding en besmetting van het coronavirus te beperken?
De belangrijkste maatregelen die jij kan nemen om ons te helpen om verspreiding te voorkomen zijn eenvoudig:

  • schud geen handen met onze medewerkers
  • was regelmatig je handen
  • hoest of nies in de binnenkant van je elleboog
  • gebruik papieren zakdoekjes.