Hoe gaat Theater de Klif om met het Coronavirus?

geplaatst in: Uncategorized | 0

Laatste wijziging 26 november 2021:

Wat een tegenvaller voor, op de eerste plaats alle kinderen die zich hadden verheugd op een heerlijke Sinterklaasvoorstelling! Maar vanwege de nieuwste corona-maatregelen moeten we helaas de beide voorstellingen afgelasten. Ook de Sint was behoorlijk teleurgesteld, maar gelukkig begrijpt hij het wel. En, we gaan hem zeker volgend jaar opnieuw uitnodigen in de hoop dat alles weer mogelijk is! We hopen de kinderen, ouders en opa’s en oma’s dan (opnieuw) te mogen begroeten! Met dank aan Troef Theater. Dus: tot volgend jaar!

De kaartverkoop is in volle gang. We mogen de komende drie weken alleen met 1,5 meter voorstellingen spelen, volgens het RIVM beleid. En elke bezoeker zal een negatieve coronatest-of vaccinatie bewijs, moeten tonen bij de deur. Dat doe je op je smartphone met de corona-app middels de QR code. Deze wordt gescand bij de toegang. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk mensen de kans geven een voorstelling bij te wonen. Helaas zal de horeca deze komende drie weken niet geopend zijn. Daarnaast gaan we er van uit dat je eerlijk bent over je gezondheid. Alvast bedankt voor je medewerking en begrip en wensen we je een hele fijne voorstelling.

LET OP: Als de kaartverkoop snel gaat, maken wij daar een vermelding van bij de betreffende artiest. Wacht dus niet te lang met de aanschaf van je kaarten! Alle voorstellingen zijn inclusief één gratis consumptie, behalve kindervoorstellingen. (uitgezonderd gedistilleerd)

Ook nu worden alle avonden weer geprogrammeerd en verzorgd door vrijwilligers. We kijken er naar uit om jullie weer te zien!

Hartelijke groeten,

Inge Nuijten, Petro van Ginneke, Roy van de Kerkhof, Jannie Bakkers, Pascal Heijmen, Robbin Ceelen en Martijn Kruisselbrink (Vrijwilligers Theater de Klif)

P.S. We volgen alle richtlijnen van het RIVM: Bij binnenkomst vragen we of je klachten hebt. Het ventilatiesysteem van de zaal voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. We bieden elke bezoeker graag een veilige voorstelling. Bedankt voor je begrip!