Hoe gaat Theater de Klif om met het Coronavirus?

geplaatst in: Uncategorized | 0

Laatste wijziging 15 september 2021:

De kaartverkoop is in volle gang. We zullen weer met volle zalen mogen spelen, volgens het RIVM beleid. Wel zal elke bezoeker een negatieve coronatest-of vaccinatie bewijs, moeten tonen bij de deur. Dat doe je op je smartphone met de corona-app middels de QR code. Deze wordt gescand bij de toegang. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk mensen de kans geven een voorstelling bij te wonen. Dat betreft ook de horeca. Daarnaast gaan we er van uit dat je eerlijk bent over je gezondheid. Alvast bedankt voor je medewerking en begrip en wensen we je een hele fijne voorstelling.

LET OP: Als de kaartverkoop snel gaat, maken wij daar een vermelding van bij de betreffende artiest. Wacht dus niet te lang met de aanschaf van je kaarten! Alle voorstellingen zijn inclusief één gratis consumptie, behalve kindervoorstellingen. (uitgezonderd gedistilleerd)

Ook nu worden alle avonden weer geprogrammeerd en verzorgd door vrijwilligers. We kijken er naar uit om jullie weer te zien!

Hartelijke groeten,

Inge Nuijten, Petro van Ginneke, Roy van de Kerkhof, Jannie Bakkers, Pascal Heijmen, Robbin Ceelen en Martijn Kruisselbrink (Vrijwilligers Theater de Klif)

P.S. We volgen alle richtlijnen van het RIVM: Bij binnenkomst vragen we of je klachten hebt. Het ventilatiesysteem van de zaal voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. We bieden elke bezoeker graag een veilige voorstelling. Bedankt voor je begrip!