Let op: mogelijk is de tijd van de voorstelling anders dan op uw kaartje

geplaatst in: Klifhangers | 0

Vorig seizoen mochten we vanwege de anderhalve-meter regels maar dertig mensen binnen laten in ons theater. In overleg met de artiesten hebben we toen voor veel voorstellingen twee voorstellingen op één avond gepland. Later werden deze voorstellingen alsnog verplaatst naar het nieuwe seizoen, vanwege de lockdown. In het nieuwe seizoen gaan we weer terug naar één voorstelling per avond, om 20:00. Als je al kaartjes hebt, zal daar 19:00 of 21:00 op staan. Al deze kaartjes zijn geldig voor de nieuwe voorstelling om 20:00! Als je toch graag een nieuw kaartje wilt met de juiste datum en tijd erop, stuur dan aub een berichtje naar contact@theaterdeklif.nl en je krijgt de nieuwe kaartjes gemaild.