Rob Scheepers goed op dreef!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Op vrijdag 18 maart stond Rob Scheepers in Theater de Klif. De opkomst was niet overweldigend, maar zoals Rob zélf al relativeerde: ” Ik kom nooit in Nijmegen, dus heb nog geen publiek opgebouwd”. Met een behoorlijk gevulde zaal was het genieten van de capriolen van Rob. De opkomst in een origineel botsautootje, was hilarisch! De eerste kennismaking met het publiek werd dan ook vanuit de botsauto gemaakt. De bezoekers hadden de eerste rij al gemeden, om de confrontatie te voorkomen, maar dat was koren op de molen van Rob. Hij ging dus de hele tweede rij in z’n autootje af, om contact te maken. Met alle hilarische gevolgen van dien. Opvallend was ook zijn perfecte improvisatietalent. Daarna volgde het ene naar het andere hilarische verhaal zich op. Bij elke vertelling, paste het vloerlicht zich aan. Een prachtig effect. Bij het verhaal van de KPN monteur bijvoorbeeld, kleurde het vloerlicht uiteraard naar groen. Ook deze keer was het weer huilen van het lachen. Dat was sowieso de rode draad tijdens de voorstelling. Soms écht buikpijn van het lachen. Het wordt dan ook tijd dat we deze kanjer gaan omarmen in Nijmegen (Noord) Fantastische avond, ook getuige de reacties vanuit de zaal en erna. Wij zijn zéker voornemens om Rob weer eens terug te vragen in een, hopelijk terecht uitverkochte theaterzaal!

Fotografie: Toon de Vos