Christel de Laat weer schot in de roos!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Op Vrijdag 8 april stond Theater de Klif weer te trillen op haar grondvesten. Gelukkig niets ernstigs, maar juist iets moois: we hadden Christel de Laat te gast. Na haar eerste uitverkochte voorstelling ‘Zijn hier nog vragen over?’ in het Theater in 2018, kwam Nijmegen Noord er gelukkig snel achter dat dit een pareltje in comedy is. Zo was het theater bij de tweede voorstelling ‘Hoe dan?!’ wederom strak uitverkocht. Met een knallende openingsscène, kompleet met windmachine en magic, werd de zaal weer getrakteerd op hilarische verhalen en lachsalvo’s. Ze schuuwde daarbij ook de grappen niet, die haarzelf aangaan en ook hier legt ze weer een deel van haar leven bloot. Volgens Christel zélf, het derde en laatste deel. De sfeer was geweldig en de interactie weer magnifiek. De sketch met het poepzakje ook weer een giller. Het was weer een zeer vermakelijke avond!

Er werd vooraf dringend verzocht geen video’s of foto’s te maken tijdens de voorstelling. Vandaar een eigen impressie van de vrijwilligers van Theater de Klif.