Roman laat zich zien

geplaatst in: Uncategorized | 0

Op vrijdag 16 september kwam Roman Huybreghs (bekend van de rockband Navarone) ons verrassen met een intiem solo concert.

De expressie van Roman vertellen het verhaal van de avond: gevoelig, intens, lief en met humor. Tel daarbij op dat deze man naast begenadigd gitarist, ook nog beschikt over een hele warme, zuivere, soms rauwe stem. Een fantastisch songwriter is en een lied heeft geschreven voor zo’n beetje iedereen die hij lief heeft. Van zijn lief tot zijn moeder, vader en zus. Het avondvullende programma was een mix van oprechte en mooie eigen songs tot covers, die ook écht goed zijn. Ga er maar aan staan, een akoustische versie van Big Love (Fleedwood Mac) op gitaar en er gewoon bij zingen. Dat kan niet anders dan erg fijn worden. De bezoekers waren enthousiast en niet op de laatste plaats Roman zélf, die het erg naar zijn zin had!

Fotografie & Tekst: Ariane van Ginneke