Vrijwilligers gezocht!

geplaatst in: Nieuws | 0

Wil je Ronald Goedemondt in Theater de Klif of Shakespeare? Bach of Beyonce? Frank Boeijen of Frans Duits? Of misschien wel allemaal? Wijkbewoners uit Nijmegen-Noord hebben nu de kans om mee te denken en te praten over het cabaretprogramma van Theater de Klif. Bovendien is het de bedoeling dat we vanaf seizoen 2018-2019 helemaal op eigen benen staan, los van de gemeente. Ook daarom zoeken we mensen die ons vrijwilligersteam willen versterken. Misschien vind jij het wel leuk om bardiensten te draaien tijdens een voorstelling? Foto’s te maken van artiesten? Heb je verstand van licht en geluid? Of heb je ideeën over hoe we het nog leuker en gezelliger kunnen maken tijdens cabaretavonden? Heel erg leuk als je contact met ons opneemt!  Mail naar contact@theaterdeklif.nl.

Inge Nuijten, Charles Kersten, Roy van de Kerkhof en Petro van Ginneke.