Supersnel cabaret van Andries Tunru

geplaatst in: Uncategorized | 0

Op vrijdag 13 mei was Andries Tunru in een uitverkocht Theater de Klif. Dat hebben we geweten! Met supersnel cabaret werd de zaal getrakteerd op gedachten van werelds niveau. Oorzaak en gevolg, de zoektocht naar de dingen des levens. En met een ADHD-er op het podium gebeurde er van alles. Van een intiem klein liedje tot rap, waarin Lange Frans op de hak werd genomen. We vlogen van het één in het ander, maar de rode lijn was duidelijk. Levensvragen die gesteld werden, waar de zaal in werd meegenomen. Mooie interactie en immense improvisatie. Met onderwerpen uit de zaal werd zelfs een instant rap gebracht. Andries is een snelle denker, maar vooral een subliem cabaretier. Een traan en buikpijn van het lachen. Theater de Klif werd méér dan aangenaam verrast met dit supertalent. En dat het brandalarm onverwacht afging (door de rookmachine) die wél was afgemeld, de beamer stukging (waar de zaal niets van merkte), het werd feilloos opgevangen door hem. Zelfs de zaal reageerde er goed op en vroeg zelfs om het ingezette liedje, opnieuw in te zetten. De voorstelling kreeg hiermee een bijzondere sfeer. We hopen Andries weer snel eens terug te zien in Theater de Klif, het was fantastisch!

Fotografie: SuperFormosa